Bastu, övernattningsrum och andra lokaler

Inom föreningen finns en friliggande kvartersgård – Stävgränd 47 – med tvättstuga, bastu, styrelserum och samlingslokal med ett litet kök. Vid sidan av kvartersgården ligger en byggnad som innehåller ett miljörum för källsorterade hushållssopor och ett rum med trädgårdsutrustning som alla boende kan använda.

Samlingslokalen i kvartersgården kan bokas för 300: – per dygn. Om du hyrt den ansvarar du för att den är städad när din hyrestid är slut. Om städningen inte är tillfredsställande anlitas städfirma och fakturan debiteras dig. Under Kontakter finns information om hur du bokar den.

Övernattningsrum finns på Stävgränd 39 och 83. Kostnaden är 100 eller 150: – per dygn/rum och läggs på din hyresavi i efterskott. De dyrare alternativen avser ett fyrabäddsrum och ett tvåbäddsrum utrustat med kylskåp, soffgrupp och TV. Egna täcken, kuddar, lakan och handdukar måste tas med. Om du har hyrt ett av rummen ansvarar du för att det är städat när nattgästerna åkt. Om städningen inte är tillfredsställande anlitas städfirma och fakturan debiteras dig. Se Kontakter för information om hur du bokar rummen.

Bastun i kvartersgården kan du boka utan kostnad, men det är viktigt att du städar efter dig. Se Kontakter för information om hur du bokar bastun.

Snickarrum kan du boka utan kostnad, men det är viktigt att du städar efter dig även här. Verktyg och annan utrustning måste du hålla med själv. Se Kontakter för information om hur du bokar snickarrummet.

Tennisbanan vid kvartersgården är öppen mellan 07:00 och 22:00. Ingen bokning krävs.

Anslagstavlor finns i entréerna till kvartersgården och flervåningshusen samt på utsidan av miljörummet. De används bland annat till information från styrelsen och fritidskommittén.

Observera att det råder rökförbud i alla gemensamma lokaler.

Tillbaka till Information för boende