Ny fastighetsförvaltare på Pallen

Från och med 1 juni 2023 kommer Norrskenet Service i Umeå AB (Norrskenet) att ansvara för den tekniska driften av Pallen. Det innebär att de kommer ta hand om fastighetsskötsel, lokalvård, markskötsel samt manuell snöröjning.

Vid felanmälningar och jour kontaktar ni precis som vanligt först vicevärden.

Även för akuta fel utanför den ordinarie arbetstiden, där det finns risk för skada på liv eller egendom ska du kontakta vicevärden. Principen gäller att du som lägenhetsinnehavare själv bekostar utryckningen, om det inte gäller akuta ärenden som är direkt kopplade till fastigheten såsom läckage från taket, större elfel eller liknande. Tänk också på att du som bostadsrättsinnehavare är skyldig att vidta åtgärd om det inträffar en skada i din lägenhet som kan påverka andra delar av fastigheten.

Patrik Larborn kommer du förmodligen att träffa på i området då och då. Han är huvudansvarig fastighetstekniker för Norrskenet här på Pallen.

Behöver du hjälp med sådant som du själv ska bekosta i din lägenhet kan Patrik vara behjälplig med allt från installation av diskmaskin, till att byta blandare och sätta upp hyllor. Han kan hjälpa till med exempelvis installation av vitvaror och arbeten inne i din lägenhet. I dessa fall debiteras du som lägenhetsinnehavare direkt för den utförda tjänsten. Kontakta oss gärna för prisuppgift. Eftersom han ändå rör sig i området kommer han ofta kunna utföra arbeten med relativt kort varsel.

Felanmälan och jour
Vicevärd, Dan Westerlund, 070-235 82 46

Kontaktuppgifter Norrskenet
Telefon: 090-186 500
Mail: info@norrskenet.com
Hemsida: www.norrskenet.com